Daan Regter

Hoi, ik ben Daan, ben geboren op 26 maart 1969.

Ik ben nu zo’n 17 jaar bezig met het spirituele te ontdekken en te onderzoeken.
Voor het eerst ben ik hiermee in aanraking gekomen toen mijn dochter slecht kon slapen en er bleek genoeg om haar heen te zijn wat niet zichtbaar was. Daarna heb ik nog een aantal ervaringen gehad met mijn handen en aan de hand daarvan kwam ik bij mijn oom (een erkend magnetiseur en helderziende) terecht. Die heeft mij het een en ander duidelijk gemaakt.

Een jaar of 15 terug begonnen mijn handen te branden en wist ik niet wat ik er mee moest doen. Een heel goede vriend van mij vertelde dat hij bij een helderziende avondjes deed en vroeg mij mee te gaan. Dit vond ik spannend, maar wel leuk. Na een aantal avonden mee gedaan te hebben bleek dat ik meer wist van mensen dan verwacht. Maar uiteindelijk kwam ik voor mijn handen en die werden daar niet besproken.
Op een gegeven moment kwam er een vriendin en die vroeg of ik proefkonijn wilde zijn bij een magnetiseercursus, waarop ik antwoordde: ja leuk, maar wist nog niet wat me te wachten stond. Daar bleek dus dat mijn systeem en gevoel al precies wisten wat te doen en ik mocht de cursus voor de rest gewoon bijwonen van de cursusleidster. Toen de cursus afgelopen was wist ik wat te doen.

Met een andere vriendin die ook al bekend was met het spirituele ben ik een cursus gaan zoeken en we kwamen bij mijn oom terecht. Daar hebben we twee jaar cursus gevolgd, wat heel leerzaam was. Aan de hand daarvan heb ik nog vele cursussen gedaan, maar uiteindelijk ben ik er wel achter dat geen één cursus volledig past bij de persoon die hem volgt. Het is de bedoeling dat we blijven luisteren naar ons gevoel. Wat wil ik en hoe voelt het.

Ik heb op allerlei manieren mensen mogen begeleiden in een proces. Want je ontmoet mensen overal namelijk. Via beurzen, via de pc waar ik op verschillende sites mensen heb mogen begeleiden, gewoon op straat en in mijn eigen ruimte die ik een aantal jaar geleden gecreëerd heb.

Een ding is duidelijk voor mij en dat is: volg je hart en je gevoel. Alles vanuit en met liefde, waarbij onze moeder Aarde een grote rol speelt.

In het dagelijks leven ben ik een zelfstandig ondernemer en werk ik als machinist bij een stratenmakersbedrijf.
Ik ben begonnen na mijn dienstplicht als ziekenverzorgende in een verpleeghuis en na mijn opleiding heb ik daar nog een jaar gewerkt en ben toen de opleiding als verpleegkundige in het ziekenhuis gestart.
Na een omwenteling in mijn leven en mijn gevoel ben ik gestopt en gaan werken bij een heibedrijf waar ik de opleiding als machinist ben gaan volgen. Hier ben ik negen jaar werkzaam geweest, waarna mijn weg weer een andere wending kreeg. De fundering was gebouwd en na twee jaar sloopwerk te hebben verricht mocht ik de bestrating gaan leggen.Na negen jaar werkzaam te zijn als machinist bij een stratenmakersbedrijf heb ik heel wat steentjes gelegd.

Toen kwam ik in de WW en ben dus begonnen als zelfstandige en mag ik op eigen benen gaan staan.
In de WW-tijd is Inner Harmony Center geboren en nu samen met Grondig GeDaan proberen wij onze droom waar te gaan maken.
Een eigen centrum waar healing en gezellig ontspannen samenzijn een plek mag worden voor vele mensen die even dat rustpuntje nodig hebben.
Ik hoop dat ik je nu een beetje heb kunnen vertellen wie ik ben en wat ik doe.