Ervaringen

Ervaringen

23 februari 2017 om 11:27 uur:
hoi tijdje geleden mocht ik een flesje met lavendelolie uitproberen, ik sliep heel slecht misschien bijelkaar 2 of 3 uurtjes per nacht, omdat ik ook polyneuropathie hebt is er altijd onrust en pijn in mijn voeten en onderbenen, de eerste dagen wist ik niet wat ik moest denken van de olie, maar nu….ik smeer wat druppeltjes onder mijn voeten en wat achter mijn oren, ik slaap heerlijk, en nog leuker is dat de pijn die ik normaal in de nacht hebt aan mijn voeten en onderbenen zoveel verminderd is dat ik heerlijk kan slapen, vanmorgen voor het eerst in jaren keek ik op de wekker en was het kwart over 7, dank jullie wel , ik blijf het vooraltijd gebruiken….gr. moniek

14 februari 2017 om 22:29 uur:
Hallo allemaal ✨😇💛
Wat ik heel graag met jullie wil delen is mijn ervaring over de waanzinnige mooie kaartlegging , die ik op zaterdag 11-2-17 heb gekregen !!
Ik voelde me verdrietig , vanwege mijn opa en uiteindelijk komen er weer meerdere dingen naar boven , dus je zit dan even niet zo lekker in je vel !
Ik pakte mijn tel, bladerde door mijn fb heen en zag dat je jezelf kon opgeven, ik dacht bij mezelf … hmmm, misschien dat ik deze wel eens zou kunnen winnen en ja hoor 😇😀🙌🏼
Nou toen ik eenmaal begon met het lezen van de getrokken kaarten en de persoonlijke boodschappen , kreeg ik kippenvel en kwamen er emoties omhoog !
Wat Daan en Gees mij vertelde is gewoon bizar , met werkelijk alles zaten ze goed, dingen die ze niet konden weten en echt met sloegen ze de spijker op hun kop 👍🏼
Dit heeft mij ontzettend goed gedaan, ik heb zeker een hoop om weer over na te denken , waar ik ook wat mee ga doen , ik voelde me gehoord, begrepen , geliefd , wat ik vooral ook voelde was een hoop positieve energie van de 2 geweldige mensen wat mij ook weer verder op weg helpt en daarvoor ben ik zeer dankbaar !!!!!!!
Nogmaals ontzettend bedankt , ben er super blij mee 😚

Angela

14 november 2016 om 10:11
Vorig weekeinde zat ik er geestelijk helemaal doorheen. Een aantal zeer nare dingen hadden voor mij de grond onder mijn voeten weggeslagen. Puur bij toeval kwam ik op zondag een berichtje tegen van Inner Harmony Center op Facebook, waar ze een gratis essensiële olie healing weggaven onder de mensen die er op zouden reageren. Dat deed ik dus. De healing ging helaas naar iemand anders. Echter even later kreeg ik een persoonlijk bericht waar ze mij alsnog een healing aanboden. Ik voelde me daarna al zo opgelucht. Wetende dat het universum voor me zorgt. Hoe diep het dal ook lijkt te zijn. Dus op dinsdag avond, na een lange en wederom stressvolle dag, ik op weg naar Hoorn. Daan en Geeske bleken 2 zeer warme en liefdevolle mensen. De Tarotkaarten die ze voor me getrokken hadden waren spot on. De uitslag van de scan kwam volledig overeen met de Tarotlegging. De behandeling van Daan die er op volgde ook zeer bijzonder. Het was voor mij de eerste keer dat ik het idee had dat ik iemand tegen kwam die hetzelfde heeft als wat ik zelf heb. De fysieke pijn daadwerkelijk kunnen voelen in het lichaam van de ander. De pijn in mijn lichaam (opgekropte stress), het onregelmatige ademen en het vasthouden van de adem verdwenen en ik maakte weer contact met de aarde. Heerlijk om te voelen dat de energie niet meer blokkeert en doorstroomt. Mijn knie, die door een val met de scooter de week ervoor een flinke optater had gehad, kon weer verder buigen en ik kan nu ook weer op mijn knieën zitten. Een bijzonder cadeau wat ik mocht ontvangen. Geeske gaf me bij vertrek nog een flesje met de eerst genoemde olie van de scan mee. Vetiver. Zo lief…. De dagen er na knapte ik zichtbaar op. Ik voel me sterker en heb weer vertrouwen in de toekomst. Weer beter in staat om ook mezelf te behandelen. Lieve Daan en Geeske, super bedankt voor jullie liefdevolle interventie. Wat zijn jullie een mooie mensen. Trots op mezelf dat ik het “aan mocht nemen”. Ontvangen is nogal eens een issue bij mij.
Dankbaar, Liefs, Wieke
P.S. In de zeep van het Beemster Zeepfabriekje die ik maandag had uitgezocht uit alles wat er lag… Zit ook Vetiver! Instinctief heb ik geweten wat ik nodig had. Luisteren… zo belangrijk.Wieke

8 mei 2016 om 8:23
Vrijdag heeft Inner Harmony een kaartlegging voor mij gedaan. Ik wist niet wat ik kon verwachten dus besloot ik het over mij heen te laten komen. Wat ik vervolgens las raakte me heel diep. Halverwege heb ik behoorlijk zitten huilen. Zowel de kaarten als de uitwerking van Inner Harmony is precies hoe ik ben en waar ik op dit moment in mijn leven sta. Bevestiging dat ik op de juiste weg ben, maar ook dat er nog steeds werk te doen is. Realisaties die ik zelf pas afgelopen week kreeg en met niemand over gesproken had, kwamen ook naar voren in de kaartlegging. Woorden die nu vooral overheersen zijn bijzonder en dankbaar. Een bijzondere ervaring waar ik intens dankbaar voor ben. Dank jullie wel. Jullie hebben een hele bijzondere gave en ik hoop dat jullie hier nog heel veel mensen mee mogen helpen. Dikke knuffel, Lotte

10 april 2016 om 12:12
Gisteren een lezing gekregen van inner harmony center. Op een moment dat het echt nodig was maar ik niet verwachtte dat ik ze zou krijgen. Ik heb echt met tranen in mijn ogen zitten lezen. Die lezing ging over mij, en er werden dingen in benoemd die niemand kon weten. Eerst heb ik gehuild…. Dat mogen jullie gerust weten. Want het doet natuurlijk ook pijn op sommige punten. Maar wat ik er vooral uit haal is hoop. En juist datgene wat me nog meer over de streep kiest om te kiezen voor mezelf… Dankjewel voor dit moment. Het kwam op het juiste moment.
Sofie

1 april 2016 om 08:00
Goedemorgen. Ik heb onlangs een reading kado gekregen via Facebook. Omdat ik op een lastig punt in mijn leven zit is het fijn om te lezen waar je staat en of je verder moet gaan op ingeslagen pad. Na de reading voel ik me sterker en heb inmiddels best een aantal “grote” keuzes gemaakt. Ik ga er komen. Heel hartelijk dank voor dit bijzondere mooie kado! Dikke knuffel van mij, Suzan

14 maart 2016 om 19:59
Wow wat een mooi kado heb ik van jullie gekregen. De kaarten maar ook jullie extra informatie hebben me verrast en verbaasd.
Zo bijzonder dat, ondanks dat jullie me niet kennen, jullie precies de vinger op mijn gevoel weten te leggen.
De engelen hadden mooie boodschappen en jullie geven me de kracht en moed om mijn gevoel te blijven volgen.
Ik hoop dat jullie nog veel meer mensen mogen helpen met mooie teksten en boodschappen.
Ik ben heel dankbaar dat jullie mij gekozen hebben om dit te mogen ontvangen, dank jullie wel ❤ Cindy

28 februari 2016 om 19:23
Inner Harmony Center,
Wat een leuk cadeautje!!
Een kaartlezing gewonnen/cadeau gekregen.
Bedankt voor de heldere en mooie kaartlegging, heel bijzonder en heel herkenbaar.
Ik ben er blij mee!! Bedankt!!!!
Groetjes Rina. 😘

12 februari 2016 om 11:22
Lieve Gees en Daan
Wat een cadeau!!!Een kaartlezing cadeau gekregen.En niet zomaar 1!!!
Ontzettend bedankt voor de heldere en inspirerende kaartlegging,heel bijzonder en herkenbaar.
Ik ga zeker nog eens een kaartlezing bij jullie doen.
Veel liefs Colette ❤

19 januari 2016 om 00:13:
Heel erg bedankt voor de kaartlegging! Alles wat u doorgaf is waar ik op dit moment mee bezig ben in mijn leven! Een mooie bevestiging!
Silvia

10 januari 2016 om 13:41
Een healingssessie van energie en liefde Gisteren heb ik mijn tweede healingsessie mogen beleven bij Geeske en Daan. Mede door een burn out kon ik nauwelijks nog voelen op een positieve manier. Een zwaar gevoel in mijn lichaam en ademhalings problemen. Mede door de sessie en de liefdevolle energie behandeling, stroomt het weer in mijn zijn. Na de eerste behandeling merkte ik al verschil. Ik voelde mij sinds lange tijd weer blij. Dit duurde een aantal dagen en via app kon ik mijn gevoel kwijt bij Daan en Geeske. De tweede keer voelde zo bevrijdend. De gesprekken en de sessie hebben mij weer op het juiste pad gebracht. Nu zelf aan de slag en werken aan mijn ik. Jullie geven zoveel! Dankbaar om bij jullie de sessie te hebben beleefd en warmte en liefde te voelen. Liefs ineke (uit doetinchem)

5 januari 2016 om 22:43
Vorige week heb ik een intuïtief gedicht gewonnen en deze inmiddels ontvangen. Bij het lezen schoot ik vol, want wat erbij stond en het gedicht zelf sloegen de spijker op de kop. Ook via deze weg wil ik Gees en Daan hartelijk bedanken voor dit mooie geschenk.
René Tang

16 december 2015 om 07:04
Liefste allemaal, ik kreeg gisteren een mooie Reading… Waw, ik ben nog steeds onder de indruk… Alles was stuk voor stuk waar. Heel indrukwekkend… Ik wil jullie hiervoor bedanken 🙏🏻 wat een mooi geschenk! Dank jullie! Liefs, Ingrid

29 oktober 2015 om 16:09
Een zeer accurate foto-reading van Inner Harmony Center ontvangen, heel blij mee! Dank jullie wel
Tania

25 oktober 2015 om 21:51
Vorige week een prachtige foto reading gewonnen bij jullie! En die is zo doeltreffend! Super gewoon! Heel erg bedankt daarvoor! Ik zag hier heel veel herkenning in!
Carmen