Etherische olie

Voeding was vroeger een passie voor ons hele gezin. Mijn moeder kookte de lekkerste gerechten, mijn vader is een echte Bourgondiër en mijn zus heeft een delicatessenwinkel. Ik heb hotelmanagement gestudeerd en lees heel veel over goede voeding. Ik ging me steeds meer focussen op een gezonde leefwijze, zeker toen ik zelf een gezinnetje kreeg.

Een paar jaar geleden ging ik door een hele moeilijke periode. Toen kwam Daan in mijn leven en daar ben ik eeuwig dankbaar voor. Samen willen we bouwen aan onze gezamenlijke droom: een plek voor mensen die even hulp nodig hebben. Die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Terug naar de natuur, maar ook je eigen natuur en weer in je eigen kracht gaan staan. Dat doen we door middel van healing, reading en coaching.

In september 2015 kreeg ik een longembolie. Voor het eerst van mijn leven lag ik in het ziekenhuis. In een rolstoel en met een lading aan medicijnen mocht ik weer naar huis. Die rolstoel kon ik gelukkig na een paar weken inleveren en met de medicatie mocht ik na een half jaar stoppen. Ik was weer gezond verklaard. Maar als ik dit nog een keer krijg, zit ik mijn leven lang vast aan de medicijnen. Dat druist zo tegen mijn gevoel in, dat gaat me niet gebeuren heb ik mezelf voorgenomen!

Drie maanden later kwam ik op een informatie avond over de etherische olie van Young Living. Ik was meteen enthousiast.
Ik dacht dat etherische oliën alleen maar bedoeld waren om een lekkere geur te verspreiden, maar de olie wordt al eeuwenlang gebruikt voor hun therapeutische eigenschappen! Dit sloot zo aan op mijn filosofie en leefwijze….  Ik heb een starterskit besteld en ben meteen aan de slag gegaan met de oliën.

Ik ben er van overtuigd dat de natuur alles voorhanden heeft wat we nodig hebben.

WMG1526C69TX2T3CDankzij de etherische olie is mijn energiepeil enorm gestegen en voel ik me weer lekker in mijn vel.
Ik sta weer in mijn eigen kracht!!!
Ik gebruik dagelijks de oliën en neem ze mee als ik op pad ga. Nou ja, niet allemaal, dan zou ik een hutkoffer mee moeten nemen,  maar een selectie ervan, afhankelijk van wat ik ga doen. Ze zijn inzetbaar voor oneindig veel mogelijkheden.

Naast dat je de olie in kan zetten om je gezondheid te verhogen en je energie weer op peil te brengen, kun je ze ook gebruiken in en rondom het huis.
Wist je dat een gemiddelde vrouw meer dan 300 chemicaliën per dag gebruikt? 300!
Stap voor stap ben ik mijn verzorgings- en schoonmaakproducten aan het vervangen voor een natuurlijk alternatief.
Naast wasmiddel maak ik voortaan mijn eigen dagcrème en deodorant met etherische olie.
Maar ook glasreiniger, anti insectenspray en luchtverfrissers.

Alles puur natuur, zonder chemische troep erin. Dat voelt goed.

We werden nieuwsgierig wat de olie zou doen tijdens healings.
En dat is zo mooi om te zien! De olie versterkt de healing en laat deze sneller en efficiënter verlopen.

We werken tijdens consults met een iTOVi scanner. Deze scanner meet via bio communicatie in een halve minuut je lichaam op 273 biomarkers en geeft aan waar je fysiek en/of emotioneel extra ondersteuning nodig hebt om weer in balans te komen. In combinatie met het invoelen van Daan is dit een prachtig geheel, het sluit namelijk naadloos op elkaar aan!
Je ontvangt een gedetailleerd rapport van de scan en een overzicht welke oliën en/of supplementen jou die ondersteuning kunnen bieden, met indien gewenst een protocol hoe in te zetten.

Ben jij ook benieuwd wat er uit een bodycan en reading komt voor jou?
Wil je de chemicaliën uit je huis en lijf bannen?
Ben je geïnteresseerd en wil je graag eens ervaren wat de olie voor jou kan doen?

Stuur ons een berichtje, we delen graag ons enthousiasme met jou!