Geeske van Liesdonk

Hai, ik ben Geeske en ik ben geboren op 3 oktober 1975 in het Brabantse land.
Van jongs af aan ben ik al geïntrigeerd door gezonde voeding. Als ik alle boeken die ik gelezen heb daarover thuis zou hebben, dan zou mijn huis 1 grote boekenkast zijn.

Naast voeding is spiritualiteit ook altijd een onderdeel in mijn leven. Ik heb de cursus Tera Mai Seichem gedaan. Sinds ik samen ben met Daan (2012), ben ik me er meer mee bezig gaan houden en heb ik me bij laten scholen door cursussen mediumschap, tarot, Indiase hoofdmassage en Egyptische massage. Daan en ik doen daarnaast ook healings, fotoreadings en kaartleggingen.

In 2015 kwam ik in aanraking met etherische olie en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar voor.
Op de site onder het kopje “etherische olie” kun je meer lezen: waarom etherische olie en wat kun je er allemaal mee…