Geeske van Liesdonk

Hai, ik ben Geeske en ik ben geboren op 3 oktober 1975 in het Brabantse land.

Voeding was vroeger een passie voor ons hele gezin. Mijn moeder kookte de lekkerste gerechten, mijn vader is een echte Bourgondiër en mijn zus heeft een delicatessenwinkel. Ik heb hotelmanagement gestudeerd en lees heel veel over goede voeding. Ik ging me steeds meer focussen op een gezonde leefwijze, zeker toen ik zelf een gezinnetje kreeg.

Een paar jaar geleden ging ik door een hele moeilijke periode. Toen kwam Daan in mijn leven en daar ben ik eeuwig dankbaar voor. Samen willen we bouwen aan onze gezamenlijke droom: een plek voor mensen die even hulp nodig hebben. Die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Terug naar de natuur, maar ook je eigen natuur en weer in je eigen kracht gaan staan. Ooit op een idyllisch plekje, maar tot die tijd in onze praktijkruimte aan huis.

In september 2015 kreeg ik een longembolie. Voor het eerst van mijn leven lag ik in het ziekenhuis. In een rolstoel en met een lading aan medicijnen mocht ik weer naar huis. Die rolstoel kon ik gelukkig na een paar weken inleveren en met de medicatie mocht ik na een half jaar stoppen. Ik was weer gezond verklaard. Maar als ik dit nog een keer krijg, zit ik mijn leven lang vast aan de medicijnen. Dat druist zo tegen mijn gevoel in, dat gaat me niet gebeuren heb ik mezelf voorgenomen!

Drie maanden later kwam ik op een informatie avond over de etherische olie van Young Living. Ik was meteen enthousiast.
Ik ging naar die avond met het idee dat etherische oliën alleen maar bedoeld waren om een lekkere geur te verspreiden, maar ging naar huis met een wow-gevoel.
Etherische olie wordt al eeuwenlang gebruikt voor hun therapeutische eigenschappen! Dit sloot zo aan op mijn filosofie en leefwijze…. Ik heb een starterskit besteld en ben aan de slag gegaan met de oliën.

Dankzij de etherische olie is mijn energiepeil enorm gestegen en voel ik me weer lekker in mijn vel. Ik sta weer in mijn eigen kracht!!!

Ik gebruik dagelijks de oliën en neem ze mee als ik op pad ga. Nou ja, niet allemaal, dan zou ik een hutkoffer mee moeten nemen,  maar een selectie ervan, afhankelijk van wat ik ga doen. Ze zijn inzetbaar voor oneindig veel mogelijkheden.

Ik ben er van overtuigd dat de natuur alles voorhanden heeft wat we nodig hebben.