Waarom Young Living?

Young Living Logo_1

Waarom kiezen wij voor Young Living?

Als ik aan iets begin, onderzoek ik altijd wat voor mij het beste voelt en wat de beste kwaliteit heeft. Dat is voor mij heel belangrijk.
Voor mij was dat duidelijk Young Living. Waarom?

  • Young Living is de enige organisatie waar ze de sead to seal procedure hanteren. Dat houdt in dat ze het hele proces van zaadje tot zegelen van de flesjes olie in eigen hand hebben. Ze werken met hele strenge voorschriften.
  • Hun motto is: we zorgen ervoor dat je de oliën ontvangt, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.
  • De olie van Young Living is van een heel hoog therapeutisch niveau en daar doen ze geen concessies aan. Ze zullen niet olie gaan verdunnen als de vraag ernaar plotseling toeneemt.
  • Het merendeel van hun olie is bovendien GRAS gecertificeerd, dat houdt in dat de FDA (de Amerikaanse warenautoriteit) heeft aangegeven dat deze oliën geschikt zijn voor inwendig gebruik.
  • Misschien overbodig om te noemen, maar je voelt ‘m al aankomen: de olie is biologisch. Young Living is het enige bedrijf ter wereld dat werkt met 100% GMO eigen vrije zaden. Dat betekent dat er niet geknoeid is in het DNA van de plant of het zaad om betere planten te verkrijgen.
  • Het aanbod van Young Living is enorm: momenteel meer dan 80 single oliën en ongeveer 70 blends!
  • Wat ook heel prettig is: de begeleiding is super. Je wordt volledig begeleid bij het gebruik van de olie. Je wordt voorzien van informatie en je kunt al je vragen stellen wanneer je maar wilt.
 • Er zijn geen verplichtingen om olie te kopen bij Young Living, je kunt bestellen wanneer je wilt en wanneer je een eigen account hebt profiteer je van 24% korting (wil je niet meteen een account aanmaken maar wel een olie proberen, dan kun je ook via ons bestellen met deze korting). Wanneer je wel olie maandelijks bestelt, is er ook de mogelijkheid voor een spaarsysteem en kun je gratis oliën sparen.

Disclaimer:
Wij zijn geen arts, we stellen geen diagnose, we behandelen niet, schrijven geen medicijnen voor en geven geen medisch advies. De informatie op onze website is degene die wij als Independent Distributor van Young Living Essential Oils gebruiken voor onze gezondheid en die van ons gezin.
Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, het is altijd raadzaam om bij medische klachten contact op te nemen met een arts. Ook bij gebruik van voorgeschreven medicijnen raden we aan om eerst contact te hebben met een arts omtrent het gebruik van etherische oliën.